REZERVACIJA AUTOKAMPA

REZERVACIJA APARTMANA

REZERVACIJA MOBILNIH KUĆICA

NP Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera osobita je geološka i hidrogeološka krška pojava. Plitvička jezera su šumovit planinski kraj u kojem je nanizano 16 manjih i većih jezera kristalne modrozelene boje.
Prostrani šumski kompleksi, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, planinski zrak, kontrasti jesenjih boja, šumske staze i drveni mostići i još mnogo toga dio su neponovljive cjeline koju je i UNESCO proglasio svjetskom prirodnom baštinom.

Detaljnije na Wikipedia

NP Sjeverni Velebit

Raznovrsnost krških fenomena te biljnoga i životinjskoga svijeta samo su dio posebne slike ove prirodne cjeline. Unutar parka nalaze se strogi rezervat Hajdučki i Rožanski kukovi, Lukina jama, botanički rezervat "Visibaba", botanički rezervat Zavižan - Balinovac - Velika kosa te glasoviti Velebitski botanički vrt. Park je ispresijecan brojnim planinarskim stazama, od kojih je najpoznatija Premužićeva staza.

Detaljnije na Wikipedia

NP Krka

Park je dobio ime po rijeci Krka koja je dio parka. Krka je postao nacionalni park 1985. godine i sedmi je po redu nacionalni park u Hrvatskoj. Poznat je po ogromnom broju jezera i slapova.

Detaljnije na Wikipedia

NP Kornati

čini veći dio grupe otoka Kornati u hrvatskom dijelu Jadrana u srednjoj Dalmaciji. Od površine parka, samo oko 1/4 je kopno, dok je preostali dio morski ekosustav. Obiluje prirodnim i kulturnim posebnostima. Okomite litice "krune" kornatskih otoka okrenute prema otvorenom moru najpopularniji su fenomen ovoga parka.

Detaljnije na Wikipedia

NP Paklenica

je prostor neobičnog dodira mora i planine, bogat prirodnim šumama bukve, crnoga bora i bora krivulja. Stanište je endemske biljčice hrvatskog naziva pljeskarica (Arenaria orbicularis) i drugih biljnih i životinjskih rariteta, prepun krških oblika. Poznat je nadaleko po dijelovima Male i Velike Paklenice.

Detaljnije na Wikipedia